onsdag den 10. februar 2010

Halstørklæde af reto sengetøj
For en måned siden, gav jeg mig i kast med at lave et af disse flotte flettede tørklæder, som jeg også kan se at mange andre har lavet herinde på bloggen. Det var et spændende projekt, men havde heldigvis fået lidt vejledning fra min veninde - Smilehuller-. Der blev klippet og syet en masse mængde stof, faktisk mere end jeg lige havde regnet med og endte også med at lave det over et par dage. Men det var hele tiden og arbejdet værd, resultatet blev perfekt og er bare super glad for det. Er meget overrasket over hvor varmt det faktisk kan holde en og det er heller ikke det letteste tørklæde af slagsen. Lavede det 3 meter langt og 35 cm i breden.

I denne uge modtog jeg så også mine bestilte "navnemærker" - LULLUMALEE, så nu er de kommet på og min gamle drøm om at blive designer, er så småt begyndt at blive til virkelighed. Ganskevist er det til eget brug, indtil videre, men lækkert er det, at kunne lave noget og sætte sit unikke preg på det.

2 kommentarer:

  1. Mit hjerte smelter :) hvor er det bare skønt!!!! Elsker de farver, og bruger selv mit dagligt :) stort velkommen til, blir skønt at følge dig herinde!!!

    SvarSlet
  2. Det klæder dig bare rigtig godt!

    SvarSlet